close
Electro
Bus
SK HU

Mi az
a
electro bus?

A Modulo egy moduláris felépítésű autóbusz, amelynek különböző utasbefogadó képességű típusai többféle hajtásrendszerrel rendelhetők.

A Modulo utastere szinte teljesen alacsonypadlós, magas utazási komfortot biztosít.

Óvja a környezetet, üzemeltetési költségei pedig alacsonyak.

A különleges ajtóelrendezésű, a megnövelt tengelytávú, teljesen kompozit könnyűszerkezetes önhordó karosszéria teljes mértékben magyar fejlesztés.

Az eredmény magáért beszél: egy teljesen újszerű busz, amit öröm használni és gazdaságos üzemeltetni.

bus
interior

Kivül
kicsi,
belül
tágas

A tengelyek és az ajtók újfajta elrendezése miatt a Modulo több utast tud szállítani, mint a konkurens gyártók hasonló méretű buszai. Eközben a buszból kellemes kilátás nyílik a nagyméretű ablakokon keresztül. A buszba tágas ajtókon keresztül lehet beszállni, az utastérben pedig semmi sem gátolja a zavartalan utasáramlást.

70%+ alacsonypadló
arány
1,2m ajtószélesség

Ultrakönnyű
kocsitest

Az üvegszálas kompozit technológiának köszönhetően a Modulo össztömege lényegesen alacsonyabb az acélszerkezetes buszok össztömegénél. Ez kisebb fogyasztást és kisebb tengelyterhelést eredményez, ami alacsony üzemeltetési költségeket jelent.

Karosszéria
-20% kisebb
össztömeg
inside

Moduláris
felépítés

A moduláris felépítésnek köszönhetően a Modulo-ból háromféle karosszéria-változat is rendelhető, különböző utasbefogadó képességgel. A moduláris felépítés azt is lehetővé teszi, hogy a hajtásrendszert utólag teljesen újra cserélje az üzemeltető, így kihasználva a kompozit karosszéria hosszabb élettartamát.

tágas beltér kilátás

A Modulo utastere mintha egy kategóriával nagyobb lenne. Összefüggő, nagy belmagasságú teret biztosít az utasok számára. A nagy felületű utastéri ablakok lehetővé teszik, a városi látnivalók zavartalan szemlélését.

utazás
következő
előző
150cm
közlekedő
folyosó
szélessége
120cm
ajtoszélesség

széles ajtók
gyors
utascsere

Egy városi környezetben fontos, hogy a nagy utascserét lebonyolító járatokon biztosított legyen a gyors utasáramlás. Ezt nagy, összefüggő, sík utastérrel és széles ajtókkal lehet biztosítani. A Modulo buszokon a széles ajtók között teljesen sík, széles folyosók állnak rendelkezésre, a kerékdobok nem szűkítik az utasteret.

Nulla
emisszió

A drasztikus súlycsökkentésnek és a környezetbarát hajtáslánc megoldásoknak köszönhetően a Modulo buszok környezeti terhelése lényegesen kisebb a konkurens buszokénál. A teljesen elektromos hajtáslánc nulla emissziós üzemet tesz lehetővé. A városokban tisztább marad a levegő és tovább bírja az útburkolat is.
Környezetvédelem
0g
károsanyag-
kibocsátás

alacsony
üzemeltetési
költségek

A könnyű karosszéria és az elektromos hajtás* alacsony fogyasztást eredményez, ami gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé. A kis tömeg járulékos hatása, hogy a kisebb tengelyterhelésnek köszönhetően a buszok által használt közutak élettartama megnő, így járatok üzemeltetésének járulékos költségei is jelentősen csökkennek.

flash
c48 e
(minimo)
c68 e
(medio)
c88 e
(optimo)
technikai adatok letöltése
Műszaki adatok

Lépjen
kapcsolatba
velünk